Shopping De Wand - Road Market

Laken
Zaterdag, 25 september 2021
  • 09:00
  • 18:30

25 & 26 September 2021 Lanceren we de eerste Road Market van de Handelaars van Shopping De Wand. Voor de gelegenheid nodigen ze professionnele en Vlooienmarkthandelaars uit om dit evenement, dat een instituut is voor Brussel in de wijk de Wand, te vervolledigen.
In 2019 hebben we aangekondigd dat we werken aan een nieuwe formule voor evenementen bij Shopping De Wand. Die de nadruk leggen op de talenten van hun handelaars, de lokale en kwaliteitsvollewinkels. In het eerste weekend van oktober 2020 boden wij u het eerste Ucm/unizo Weekend van de klant aan, dit wordt herhaald op 2 en 3 oktober 2021. Een belangrijke eerste stap in de positieve transformatie van de wijk door het comité van winkeliers.
In 2021 starten we met Shopping De Wand aan het begin van de herfst en terug na de lange gezondheidscrisis - Road Market. U kunt de sfeer van de Road Market in Portobello in Londen al voelen, de speciale sfeer van deze winkelstraat waar handelaars, klanten, koopjesjagers, toeristen en vele professionele en lokale kraampjes samenkomen. Het is een geweldige manier om jezelf te vermaken en andere mensen te ontmoeten. Daar gaat het het hele weekend om !

Routebeschrijving

Dit evenement was op zaterdag, 25 september 2021 en is dus reeds voorbij. Bekijk de homepagina voor alle recente events.